banner



Αγιοσ Γεωργιοσ Καρσλιδησ Μοναστηρι : SITSILIANOS / Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά:

Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: (in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης.

Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. Ο Î'Î
Ο Î'Î"ΙΟΣ Î"ΕΩΡÎ"ΙΟΣ ΚÎ'ΡΣΛΙÎ"ΗΣ Î'ΝÎ'ΚΥΡΗΣΕΤÎ'Ι ΠΡΟΣΤÎ'ΤΗΣ ΚÎ'Ι from 2.bp.blogspot.com
«όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. (in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης. Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά:

Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.

Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. (in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. «όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι.

Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας.

Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î
Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î"ΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ - Î'Î"ΙΟΙ ΚÎ'Ι Î'Î"ΙΕΣ from 1.bp.blogspot.com
Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. «όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά:

(in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης.

Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. (in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης. «όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.».

Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά:

Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. Ο Î'Î
Ο Î'Î"ΙΟΣ Î"ΕΩΡÎ"ΙΟΣ ΚÎ'ΡΣΛΙÎ"ΗΣ Î'ΝÎ'ΚΥΡΗΣΕΤÎ'Ι ΠΡΟΣΤÎ'ΤΗΣ ΚÎ'Ι from 2.bp.blogspot.com
Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. «όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. (in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά:

Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς.

Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. «όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». (in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους.

Αγιοσ Γεωργιοσ Καρσλιδησ Μοναστηρι : SITSILIANOS / Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά:. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. (in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά:

Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς αγιοσ γεωργιοσ καρσλιδησ. (in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης.

0 Response to "Αγιοσ Γεωργιοσ Καρσλιδησ Μοναστηρι : SITSILIANOS / Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά:"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel